Veilig winkelen

Als je een winkel binnenstapt dan zie je in één oogopslag of je de zaak kunt vertrouwen. Het lukt ons helaas niet om je een blik in onze winkel te laten werpen.
Dus moeten wij jouw vertrouwen winnen met onze leveringsvoorwaarden.
Wij vinden het daarom belangrijk dat je een goede indruk van de te kopen waren krijgt. Een duidelijke foto helpt daarbij. Om jouw systeem niet te vertragen hebben de foto’s een beperkte omvang. Indien je twijfelt over het afgebeelde artikel omdat je het niet goed kunt zien, zullen we op jouw verzoek een duidelijker foto toe mailen. Daarvoor hebben we alleen het artikelnummer nodig.

Als je de verpakking opent en er zit iets anders in dan je van de foto mocht verwachten, dan heb je 8 dagen de tijd om het artikel te retourneren. (zie verzenden en retourneren).
Betalen doe je veilig. Daarvoor gingen wij in zee met I-deal. Ben je nog niet aan internet bankieren toe, dan kan gewoon overmaken ook.

Wij zijn gebaat bij 100% tevreden klanten. Wij realiseren ons als geen ander dat wij de groei van onze webwinkel moeten realiseren door mond tot mond reclame.
Daarom ons vriendelijke verzoek: meldt klachten aan ons en vertel een tevreden verhaal aan je vriendinnen!